Selimiye Koyu'nun huzurunu, leziz yemeklerle Velena Restaurant'ta buluşturuyoruz...

Bu yıl mutfağımızın menüsünü Şef Didem Şenol ile oluşturduk.

İstanbul'daki misafirlerimiz, Didem Şef'i Nu Teras'tan, Lokanta Maya'dan, Gram Restoranları'ndan tanırlar.

Kendisi aynı zamanda Time Out dergisi tarafından 2010 yılında "En iyi şef" ödülüne layık görüldü.

Didem Şef ve ekibiyle bizi çok heyecanlandıran yeni menümüzü, Bozburun ve Datça yarımadalarının en taze ve en doğal ürünlerini yeniden yorumlayaral hazırladık.

Akşam saat18:00'den itibaren restoranımıza, sınırlı sayıda, otel dışından misafirimizi kabul ediyoruz.

Keyifli yaz akşamlarında görüşmek üzere...

Rezervasyon ve bilgi için:  0252 44 64 111

yeni_4.jpg
e97efb85-3ee8-4153-a1ff-ce0e0fd50184.JPG
PHOTO-2020-06-11-15-17-14.jpg
8bbf991a-a967-42b3-9135-c7136f646300.JPG
1b86888d-968b-4ad8-914f-8aabf5117807_edi